Her i kategorien Royal Canin Breed finder du 45 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

1,5 kg Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Adult 8+ hundefoder

109,90 kr.

Yorkshire Terrieren betragtes som en ''seniorhund'' fra omkring 8 år. Selvom det er en hårdfør og sund race, kan Yorkshire Terrieren have nogle specifikke fysiske problemer, særligt når de bliver ældre, hvilket kan påvirke deres helbred. Aldringstegn viser sig normal i hud og pels, tænder eller fordøjelsessystemer. En tilpasset diæt kan hjælpe med at støtte din Yorkshire Terrier's helbred, når den bliver gammel. . Yorkshire Terrier 8+ tager særlig hensyn til de racespecifikke aldringstegn. Når Yorkshire Terrier bliver ældre, kan de være tilbøjelig til tør hud og tynd, kedelig pels. Øget opbygning af tandsten kan føre til tyggebegrænsninger og dårlig ånde. Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Adult 8+ i overblik: Fuldfoder til Yorkshire Terrier fra 8 år Skræddersyet til denne racers ernæringsmæssige behov, særligt i de senere år Antioxidantkompleks: kan hjælpe med at beskytte celler Proteiner af høj kvalitet: kan understøtte proteinsyntese i skeletmuskulaturen Justerede fosforniveauer: kan hjælpe med at bevare nyresundheden Sund hud smuk pels: hudbarrierekompleks, der understøtter hudens sundhed Sund fordøjelse: stærkt fordøjelige proteiner til optimal absorption af næringsstoffer Fremmer en afbalanceret tarmflora: gennem opløselige og uopløselige fibre Den skræddersyede kost til din Yorkshire Terrier består af rehydratiserbare kroketter, som du kan blødgøre i varmt vand eller blandes med vådmad efter behov. Strukturen i kroketten kan hjælpe med at holde tænderne rene, mens din hund tygger. De er også tilpasset Yorkshire Terrierens foderadfærd, formen og styrken af ​​kæberne. Find ud af mere om din Yorkshire Terrier 1. Yorkshire Terriere betragtes som ældre hunde i en alder af 8 år. 2. De tidlige stadier af aldring er ikke altid indlysende for kæledyrsejere. 3. Alderstegn på tænder, hud og pels er racespecifikke problemer hos Yorkshire Terrieren. 4. En passende diæt kan hjælpe med at støtte din hund i dens senior år.

1,5kg Cavalier King Charles Puppy Royal Canin Hundefoder

129,00 kr. 97,90 kr.

Især under vækstfasen er det yderst vigtigt, at Cavalier King Charles-hvalpene får en afvejet og sund ernæring, som er tilpasset racens specielle behov. Cavalier King Charles hunde har tendens til at lide af hjerteproblemer. Man skal også være opmærksom på deres fordøjelsessystem. I kraft af sit muntre, venlige og tilpasningsdygtige væsen, er Cavalier King Charles en populær og trofast følgesvend. Hundens rolige livsstil gør, at denne hunderace kan komme til at lide af overvægt i voksenalderen på grund manglende bevægelse. Cavalier King Charles Spaniel har en lang, silkeblød pels. I forhold til sin størrelse har King Charles en lille kæbe med tætsiddende tænder, som også under vækstfasen behøver ekstra pleje. Royal Canin Cavalier King Charles Puppy leverer et afvejet næringsstofindhold med et tilpasset indhold af mineralstoffer, EPA DHA, taurin, L-carnitin og antioxidanter, som kan styrke hjertemusklens funktion. Den specialudviklede formel i Royal Canin Cavalier King Charles Puppy kan fremme fordøjelsen og afbalancere tarmfloraen. Derudover aktiveres og understøttes kroppens naturlige forsvar. Kroketterne er tilpasset hundens voksende tandsæt, har en speciel tekstur og er rige på calcium, som kan modvirke tandsten. Afvejet næringsstofindhold og tilpasset indhold af mineralstoffer, EPA DHA, taurin, L-carnitin og antioxidanter, der styrker hjertemusklens funktion Specialopskrift der fremmer fordøjelsen, tarmfloraen og kroppens naturlige forsvar Ideelt proteinindhold Racetilpasset opskrift for en sund og afvejet ernæring Tilpasset kroketform med speciel tekstur til forebyggelse af tandsten ...

1,5kg Maltese Adult Royal Canin Hundefoder

129,00 kr. 94,90 kr.

Malteseren er en meget kærlig og intelligent hund med en stærk karakter. Den beundres ofte for sin lange, silkebløde, hvide pels. Til fornyelse af dens smukke pels behøver Malteseren op til 35% af det daglige proteinbehov. Et helt særligt kendetegn ved Malteseren er den manglende underpels. Derfor kan selv et lille sår eller stød føre til følsomme hudreaktioner. Pelsen behøver konstant pleje. Essentielle fedtsyrer og biotin fremmer en blød og blank pels. Malteseren har en lille kæbe med små tænder, som kræver særlig beskyttelse. Tændernes sundhed fremmes gennem foderpillernes unikke form. Malteseren er også en meget kræsen hund, og foderet skal derfor være ekstra velsmagende. Ligeledes bør den have et foder, der fremmer en sund fordøjelse. Royal Canin Maltese Adult tørfoder egner sig fremragende til voksne Maltesere fra 10 måneder: Smuk pels og sund hud: hjulkroneolie og biotin gør håret blødere og fremmer en skinnende pels. Den konstant voksende pels fremmes ved hjælp af essentielle fedtsyrer Tandstensprofylakse: natriumfosfat opfanger kalcium i spyttet – kalcium kan ikke længere danne tandsten. Foderpillernes helt særlige form, størrelse og struktur letter fødeindtagelsen, også hos kræsne hunde Høj accept: udsøgte næringsstoffer sørger for en høj accept Reducerer grimme lugte: indeholder naturlige ingredienser som hjælper med at fordøje madrester. Dette fremmer en sund tarmflora, hvilket forebygger grimme lugte.

1,5kg Shih Tzu Puppy Royal Canin Breed Hundefoder

139,00 kr. 99,90 kr.

I den intensive og vigtige vækstfase har Shih Tzu-hvalpe brug for et særligt foder tilpasset deres helt specielle, ernæringsmæssige behov. I voksealderen har både knogler og muskler brug for ekstra næringsstoffer for at kunne udvikle sig optimalt. Immunsystemet skal styrkes, så hvalpen får en god start på et langt og sundt hundeliv. Shih Tzu'en tilhører gruppen af små hunderacer. Shih Tzu'en har en venlig og selvstændig natur. Med sin lille størrelse er den en perfekt ledsager og hushund. Shih Tzu'en er en robust hund med en fantastisk høresans og en lang, plejekrævende pels, som man bør være ekstra opmærksom på. Man bør også sørge for, at Shih Tzu'en får et foder, der er tilpasset dens lille mund og bid. Hundetørfoderet Royal Canin Breed Shih Tzu Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Shih Tzu-hvalpe på op til 10 måneder: Hurtig vækst: i den intensive vækstfase har hvalpen brug for et foder med et optimalt energi- og proteinforhold og et velafbalanceret indhold af kalcium og fosfor Stærkt immunsystem: et specielt antioxidant-kompleks fremmer hvalpens immunsystem Specielt foder: værdifulde vitaminer og aminosyrer styrker huden og forhindrer bakterier i at trænge ind. Derudover fremmer de en smuk pels og en skælfri hud Skræddersyede foderpiller: hundens lille mund og bid kræver små foderpiller, der samtidig motiverer til tygning Tandstens-profylakse: natriumfosfat binder kalcium i spyttet og forhindrer dermed plak og tandsten Reducering af dårlige lugte: letfordøjelige proteiner, ris, FOS og et EPA/DHA-kompleks minimerer mængden af ufordøjede næringsrester og reducerer dermed dårlige lugte i ekskrementerne Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Shih Tzu Puppy er specielt udviklet til at dække Shih Tzu-hvalpes helt særlige behov.

1,5kg Yorkshire Terrier Junior Royal Canin Hundefoder

139,00 kr. 99,90 kr.

Yorkshire Terrieren går gennem en kort og intens vækstperiode, hvor dens fine knogler udvikler sig hurtigt. På to måneder har den allerede nået sit højdepunkt. Mod slutningen af vækstperioden tager Yorkshire Terrieren langsommere på, og dens knogler hærdes. Energibehovet er stadig dobbelt så højt som hos en voksen hund. Immunsystemet hos en Yorkshire Terrier i voksealderen er meget følsomt, da evnen til at producere antistoffer endnu ikke er tilstrækkeligt udviklet. Hyppig ændring i foderet kan give Yorkshire Terrier hvalpe problemer med tarmfloraen og føre til en meget følsom fordøjelse. Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Puppy Hundefoder er egnet til Yorkshire Terriere i voksealderen ind til 10 måneder: Kontrolleret vækst: Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Puppy giver en harmonisk knogle-udvikling under den korte, intensive vækstfase via et optimalt proteinindhold og en afbalanceret mængde af kalcium og fosfor. Sund og blank pels: Den særlige opskrift kan hjælpe til sundt langt hår hos Yorkshire Terrieren. Foderet har et nøje tilsat forhold af omega 3-fedtsyrer (EPA DHA), omega 6-fedtsyrer, hjulkroneolie og biotin. Optimal fordøjelse: Opskriften kan ligeledes hjælpe til en bedre fordøjelse og fremme en sund tarmflora. Styrker det naturlige immunforsvar: Foderet kan hjælpe til at opbygge Yorkshire hvalpenes naturlige immunforsvar. Tandstensprofylakse: Foderet indeholder natriumtrifosfat som opfanger det kalk i spyttet, som er med til at forårsage plak og tandsten. Foderpillerne: ...

10kg French Bulldog Puppy Royal Canin Hundefoder

529,00 kr. 389,90 kr.

Franske Bulldog hvalpe har brug for et special-foder, så længe de befinder sig i den korte, intensive vækstperiode. Fordøjelsen hos unge hvalpe, er ofte så sensibel, at det kan give problemer. Præbiotika og letfordøjelige, førsteklasses proteiner fremmer en sund fordøjelse og hjælper til en ligevægtig og sund tarmflora. Den Franske Bulldog er en usædvanligt trofast, intelligent og legesyg hund. Ved første øjekast kan den virke stædig og sur, men man opdager hurtigt, hvor følsom og charmerende den er. Franske Bulldogs bør fodres med et foder, der er specielt tilpasset dens helt specielle, ernæringsmæssige behov. Den Franske Bulldog er muskuløs, senet og smidig. Den er enestående ved sin kompakte kropsbygning med muskler og kraftige knogler. Med sin karakteristiske kropsbygning med korte ben har denne hunderace sensible led, som bør have ekstra beskyttelse. Den Franske Bulldog har en brachycephal hovedform, som besværliggør vejrtrækningen. Det kan føre til nedsat iltforsyning, som igen kan forårsage f.eks. oppustethed. Hovedformen med sin korte næse og underbid kan også besværliggøre foderoptagelsen. Derfor er det vigtigt at give hunden et særligt tilpasset foder. Hundetørfoderet Royal Canin Breed French Bulldog Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Fransk Bulldog-hvalpe på op til 12 måneder: Fordøjelsessikkerhed: præbiotika og letfordøjelige L.I.P.-proteiner* hjælper til en velafbalanceret tarmflora og fremmer fordøjelsen Høj accept: nøje udsøgte næringsstoffer og eksklusiv opskrift sørger for en høj accept, også hos kræsne hvalpe Stærkt immunsystem: et synergistisk antioxidanten-kompleks (taurin, lutein, vitamin C og E) styrker immunsystemet. Mannan-oligosaccharider hjælper til at styrke tarmens eget immunforsvar Skræddersyede foderpiller: foderpillerne gør det lettere for hvalpen at spise og fremmer samtidig en sund mund- og tandhygiejne Foderet: * = Betegnelsen L.I.P. (Low Indigestible Proteins: udsøgte, letfordøjelige proteiner med høj biologisk værdi) kendetegner proteinkilder med over 90% fordøjelse. Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed French Bulldog Puppy er specielt udviklet til at dække Fransk Bulldig-hvalpes helt særlige behov.

11kg German Shepherd Adult Royal Canin Breed Hundefoder

559,00 kr. 399,90 kr.

Schæferhunden er en ædel hund med uovertruffen alsidighed. Stærke muskler, et stærkt udviklet bryst, kraftige bevægelser og sidst men ikke mindst dens natur gør Schæferhunden til den ultimative arbejdshund: blindehund, redningshund, politihund eller vagthund. Royal Canin German Shepherd imødekommer din Schæferhunds særlige ernæringsmæssige behov og livsstil. Royal Canin-produkter gennemgår omfattende kvalitetskontrol for at sikre optimal foderkvalitet. Hundefoder fra Breed Health Nutrition Ranger er karakteriseret ved proteiner af høj kvalitet og en afbalanceret næringsstofprofil. Derudover er kroketternes størrelse, form og struktur skræddersyet til den enkelte hunderace. Royal Canin German Shepherd i overblik: Fuldfoder til voksne Schæferhunde fra den 15. måned Specielt skræddersyet til denne races behov Høj fordøjelsessikkerhed: letfordøjelige L.I.P.-proteiner ( 90%) og udvalget af specielle kostfibre kan fremme sund fordøjelse, reducere luft i maven og understøtte en afbalanceret tarmflora Specielt næringsstofblanding omega-3 fedtsyrer (EPA DHA): kan forbedre hudens barrierefunktion og støtte og fremme sund hud og en skinnende pels Rig på næringsstoffer: disse kan understøtte knoglernes og leddenes sundhed og bidrage til en sund kropsvægt Kroketterne har en unik størrelse og form, som er specielt formet til Schæferhundens kæbe. Disse skræddersyede kroketter blev udviklet til at opmuntre Schæferhunden til at tygge sit foder grundigt. Tør- og vådfoder kan kombineres med hinanden. Tørfoder har en høj koncentration af næringsstoffer, kan understøtte tandsundhed og kan have visse sundhedsmæssige fordele. Vådfoder har et naturligt højere fugtighedsindhold og kan derfor understøtte urinvejssundhed og idealvægt. Yderligere information om det passende vådfoder kan du finde ved at klikke på følgende link: Royal Canin Maxi Adult ...

12 kg Golden Retriever Adult Royal Canin Hundefoder

559,00 kr. 399,90 kr.

Golden Retrieveren er en unik, venlig og alsidig hund med charme, masser af energi og mange talenter. Dens bløde, glatte pels har en vandafvisende underpels, som skal beskyttes. En Golden Retrievers hud er meget følsom, så en korrekt ernæring spiller en stor rolle. Royal Canin Breed Golden Retriever Adult hundefoder hjælper med at bevare hudens naturlige kvalitet og beskytter den mod ydre påvirkninger og inflammation. Golden Retrieveren udviser ofte en enorm appetit, men har et forholdsvist lavt energiforbrug, hvorfor dens naturlige tendens til overvægt bør komme i betragtning ved valg af foder. Dens led fungerer som støddæmpere, og de bliver ofte udsat for stor belastning. En øget risiko for hjerte-sygdomme bør også tages i betragtning. Royal Canin Breed Golden Retriever Adult tørfoder til hunde, er specielt fremstillet til udvoksede Golden Retrievere fra 15 måneder: Smuk pels: Hjulkroneolie og biotin gør hvert enkelt hår blødere og giver din Golden Retriever en smuk og skinnende pels. Svovlholdige aminosyrer fremmer produktionen af keratin og understøtter dermed pelsdannelsen. Pantotensyre, nicotinamid, histidin, inositol og cholin styrker huden. Stærk hjertemuskulatur: Royal Canin Breed Golden Retriever Adult Hundefoder med taurin og L-carnitin støtter hjertemusklens sammentrækningsevne samt øger energiforsyningen til hjertet Idealvægt: Royal Canin Breed Golden Retriever Adult Hundefoder hjælper din Golden Retriever med at holde idealvægten. Beskytter kroppens celler: Antioxidanter (lycopen fra tomater, lutein fra morgenfrue, polyphenoler fra grøn te og vindruer samt vitamin E og C) hjælper i kampen mod cellernes aldring og de frie radikaler. Styrker leddene: Chondroitin og glucosamin er naturlige stoffer, som beskytter ledbrusken og forsinker udviklingen af slidgigt. Foderpille: ...

12 kg Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult 5+ hundefoder

449,90 kr.

Labrador Retriever betragtes allerede i en alder af 5 år som en ældre hund. På trods af at den er en stærkt fysisk opbygget race, kan Labrador Retrieveren have fysiske følsomheder, som kan påvirke dets helbred, særlig når den ældes. En passende diæt kan hjælpe med at støtte din firbenede ven i dens ældre år. Royal Canin Labrador Retriever 5+ tager særlig hensyn til de racespecifikke aldringstegn. Labrador Retrieverens stærke, muskuløse kropsbygning kan føre til særlig meget pres på leddene. Desuden har Labrador Retrieveren den største procentdel af kropsfedt af alle store racer og har en tendens til overvægt. Royal Canin Labrador Retriever Adult i overblik: Fuldfoder til Labrador Retrievere fra 5 år Særligt skræddersyet til denne races behov Sund aldring: antioxidantkomplekset kan hjælpe med at beskytte celler Proteiner af høj kvalitet: kan understøtte proteinsyntese i skeletmuskulaturen Justerede fosforniveauer: kan hjælpe med at bevare nyresundheden Opretholdelse af idealvægten: Opløselige og uopløselige fibre hjælper med at kontrollere appetitten og fremme sund kropsvægt Bidrager til at opretholde muskelmasse gennem et proteinindhold, der imødekommer din hunds behov Justeret kalorieindhold understøtter fornuftigt energiindtag Hydrolyseret kollagen: kan beskytte leddene Omega-3 fedtsyrer kan understøtte leddenes sundhed Rehydratiserbare kroketter kan du kan blødgøre i varmt vand eller blandes med vådmad efter behov. Strukturen i kroketten kan hjælpe med at holde tænderne rene, mens din hund tygger. De er også tilpasset Labrador Retrieverens foderadfærd, formen og styrken af ​​kæberne. Find ud af mere om din Labrador Retriever: 1. Yorkshire Terriere betragtes som ældre hunde i en alder af 5 år. 2. De tidlige stadier af aldring er ikke altid indlysende for kæledyrsejere. 3. Alderstegn i leddene og fordøjelsesapparatet er racespecifikke problemer hos Labrador Retrieveren. 4. En passende diæt kan hjælpe med at støtte din hund i dens senior år.

12kg Beagle Adult Royal Canin Hundefoder

559,00 kr. 434,90 kr.

Beaglen er en robust, glad og livlig hund. I England bruger man den udelukkende som jagthund, men beaglens milde gemyt og kærlige natur gør den også til en meget populær familiehund. Fordi beaglen oprindeligt er en flokhund, kan det ske, at den overspiser og tager på i vægt. Royal Canin Beagle Adult har en helt særlig tekstur og opskrift, som passer til de racespecifikke behov. Foderet udgør altså en sund og afbalanceret kost og leverer alt, hvad beaglen har brug for. Kroketternes form er tilpasset beaglens tandsæt og spiseadfærd og opfordrer til aktiv tygning. Næringsindtaget sættes ned i tempo, og mæthedsfornemmelsen indtræder hurtigere, samtidig med at mund- og tandhygiejnen fremmes. Dette hundefoder fra Royal Canin har en særlig opskrift, der kan have en positiv effekt på leddenes og knoglernes sundhed og hjælper med at holde idealvægten. Tilpasset kroketform og tekstur for et langsommere næringsindtag og for en bedre mundhygiejne Moderat fedtindhold for at holde idealvægten Specialformel, der understøtter led og knogler Individuel, racetilpasset opskrift for en afvejet og sund ernæring Rig på EPA DHA ...

12kg Boxer Adult Royal Canin Hundefoder

559,00 kr. 424,90 kr.

En Boxer er en atletisk og livlig hund, og dens led bliver derfor ofte udsat for stor belastning. Det er en hunderace, som har et stort hjerte og en kraftig muskulatur, og den har samtidig også anlæg for visse hjertesygdomme. På grund af den særlige hovedform, med et kort og kraftigt hovedparti samt underbid og hængende læber, har Boxeren en særlig spiseteknik. Den har også en tendens til at sutte på maden. Som med alle store hunde har Boxeren et mere følsomt fordøjelsessystem end små hunde. Royal Canin Breed Boxer Adult tørfoder til hunde er specielt fremstillet til Boxere fra 15 måneder: Stærk muskulatur og beskyttelse af leddene: Royal Canin Breed Boxer Adult hundefoder støtter opretholdelsen af muskelmassen og beskytter leddene gennem et optimalt proteinindhold (26%), et højt indhold af L-carnitin, chondroitin og glucosamin samt Omega-3 fedtsyrer (EPA/DHA). Styrket hjertemuskulatur: Royal Canin Breed Boxer Adult hundefoder støtter hjertets sammentrækningsevne samt øger energiforsyningen til hjertet: Taurin og L-carnitin supplement øger hjertemusklens sammentrækningsevne Tilsætning af antioxidanter, støtter hjertets celler i kampen mod de frie radikaler Indtagelse af fiskeolie (EPA / DHA) begrænser risikoen for uregelmæssig hjerterytme Modstandsdygtige celler: Aktive antioxidanter (lycopen fra tomater, polyfenoler fra vindruer og grøn te samt vitamin E og C) hjælper i kampen mod cellernes aldring og de frie radikaler. Optimal foderindtagelse: Den ergonomiske kroket-form (selve formen på foderpillen) gør fødeindtagelsen lettere for Boxeren, og din hund bliver nødt til at tygge grundigt. Optimal fordøjelse: Reducerer uønskede, bakterielle gæringsprocesser i tarmene. Plantefibre og psyllium giver din hund en god fordøjelse. Foderpille: ...

12kg Bulldog Adult Royal Canin Hundefoder

559,00 kr. 379,90 kr.

Den engelske Bulldog er en rolig og harmonisk familiehund og ledsager med et hjerte af guld. Bulldoggen har en helt speciel hovedform: kort næse, let underbid (brachykefal) og dermed smalle luftveje. Det deraf resulterende åndebesvær kan have indflydelse på fordøjelsen og foderindtagelsen. Bulldoggen har brug for en særligt tilpasset foderform, som gør det lettere at spise og samtidig motiverer den til at tygge. Dens hud har talrige rynker, som kan holde på fugtighed og varme. Følgerne kan dog være hud- og pelsproblemer. Bulldoggen har en karakteristisk kropsbygning, som giver den sensible led, og den har derfor brug for ledbeskyttelse i sit foder. Hundetørfoderet Royal Canin Breed Bulldog Adult Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Bulldogs på over 24 måneder: Ledbeskyttelse: Royal Canin Breed Bulldog Adult hundefoder fremmer en sund muskelmasse og sunde led ved sit indhold af protein (24%), L-carnitin, chondroitin, glucosamin og omega-3 fedtsyrer (EPA/DHA) Sund hud og pels: antioxidant-kompleks af zink, vitaminer og aminosyrer fremmer en sund hud samt en blank og kraftig pels God næringsstofoptagelse og tandhygiejne: foderet har en ergonomisk form, som hjælper ved næringsoptagelsen og motiverer Bulldoggen til at tygge – tænderne bliver på denne måde rengjort God fordøjelse: reducering af bakterielle gæringsprocesser ved et lavt indhold af ufordøjelige proteiner og tilsætning af plantefibre for en god fordøjelse Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Bulldog Adult er specielt udviklet til at dække Bulldoggens helt særlige behov.

12kg Bulldog Puppy Royal Canin Breed Hundefoder

589,00 kr. 459,90 kr.

Bulldog-hvalpe har i vækstfasen brug for et særligt foder, som dækker de ernæringsmæssige behov. Man bør lægge ekstra vægt på at beskytte de meget sensible led. Yderligere skal immunsystemet fremmes og styrkes. Den engelske Bulldog er en rolig og harmonisk familiehund og ledsager med et hjerte af guld. Bulldoggen har en helt speciel hovedform: kort næse, let underbid (brachykefal) og dermed smalle luftveje. Det deraf resulterende åndebesvær kan have indflydelse på fordøjelsen og foderindtagelsen. Bulldoggen har brug for en særligt tilpasset foderform, som gør det lettere at spise og samtidig motiverer den til at tygge. Dens hud har talrige rynker, som kan holde på fugtighed og varme. Følgerne kan dog være hud- og pelsproblemer. Bulldoggen har en karakteristisk kropsbygning, som giver den sensible led, og den har derfor brug for ledbeskyttelse i sit foder. Hundetørfoderet Royal Canin Breed Bulldog Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Bulldog-hvalpe på op til 12 måneder: Ledbeskyttelse: Royal Canin Breed Bulldog Puppy hundefoder fremmer en sund muskelmasse og sunde led ved sit høje indhold af L-carnitin, chondroitin og glucosamin. Omega-3 fedtsyrer (EPA/DHA) fremmer også sunde led og hjælper hunden med at holde vægten Sund hud og pels: antioxidant-kompleks af zink, vitaminer og aminosyrer fremmer en sund hud samt en blank og kraftig pels God næringsstofoptagelse og tandhygiejne: foderet har en ergonomisk form, som hjælper ved næringsoptagelsen og motiverer Bulldoggen til at tygge – tænderne bliver på denne måde rengjort Styrkelse af det naturlige immunforsvar: et specielt antioxidant-kompleks hjælper til at styrke immunsystemet God fordøjelse: reducering af bakterielle gæringsprocesser ved et lavt indhold af ufordøjelige proteiner og tilsætning af plantefibre for en god fordøjelse Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Bulldog Puppy er specielt udviklet til at dække Bulldog-hvalpes helt særlige behov.

12kg Cocker Adult Royal Canin Hundefoder

559,00 kr. 399,90 kr.

Cocker Spaniels er kendt for deres milde væsen. Og hvem er ikke blevet ''blød om hjertet'' af det berømte/berygtede blik fra en Cocker Spaniels blide øjne? En Cocker Spaniel har dog specifikke ernæringsmæssige behov netop på grund af sine særlige egenskaber. Det ideelle foder bør leve op til de følgende risici, der ses hos Cocker Spaniels: Den silkebløde pels og følsomme hud bør beskyttes godt Hyppige øreinfektioner, som delvis skyldes den følsomme hud En naturlig tendens til fedme, som kan føre til overbelastning af leddene Højere tendens til synshandicap som følge af en meget høj levealder Øget risiko for hjertesvigt Royal Canin Cocker Adult tørfoder opfylder disse behov og er særdeles egnet til voksne Cocker Spaniels fra 12 måneder: Smuk pels og sund hud: EPA og DHA bidrager til at styrke hudbarrieren og lindrer irritationer af hud og ører samt fremhæver pelsens naturlige skønhed v.h.a. boragoolie og biotin. Idealvægt: Modificeret fedtindhold sørger for, at din Cocker Spaniel holder den ideelle vægt. Psyllium stimulerer mæthedsfornemmelsen, og L-Carnitin øger fedtforbrændingen. Naturlig synsevne: Antioxidanter (lutein, zeaxanthin, E-vitamin og C) hjælper med at bevare synsevnen. Hjertemuskel-funktion: Taurin og L-carnitin støtter hjertemusklens sammentrækningsevne samt øger energiforsyningen til hjertet. Foderpille: ...

12kg Golden Retriever Puppy Royal Canin Breed Hundefoder

589,00 kr. 439,90 kr.

Golden Retriever hvalpe har brug for en speciel ernæring i voksealderen. En mangelfuld ernæring kan medføre sundhedsproblemer i voksenalderen. Ikke mindst sunde led og immunforsvaret bør der tages ekstra hensyn til. Golden Retrieveren er en overordentlig kærlig, venlig og trofast hund med mange talenter. Dens bløde, glatte pels som den i særdeleshed beundres for, har en vandafvisende underpels som bør skænkes ekstra opmærksomhed. Golden Retrieverens hud er meget sensibel og her spiller den rigtige ernæring en stor rolle. Det rigtige foder hjælper med at bevare hudens naturlige kvalitet og beskytter den mod ydre påvirkninger og inflammation. Hundetørfoderet Royal Canin Golden Retriever Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Golden Retriever hvalpe på op til 15 måneder: Smuk pels: Hjulkroneolie og biotin gør hvert enkelt hår blødere og giver din Golden Retriever en smuk og skinnende pels. Svovlholdige aminosyrer fremmer produktionen af keratin og understøtter dermed pelsdannelsen. Pantotensyre, nicotinamid, histidin, inositol og cholin styrker huden Stærkt immunsystem: Et specielt antioxidant-kompleks hjælper til at opretholde og styrke hvalpens immunsystem, modvirker alderssymptomer, mannan-oligosaccharider stimulerer immunreaktionerne, idet de øget antallet af antistoffer Ledbeskyttelse: Chondroitin og glucosamin er naturlige stoffer, som beskytter ledbrusken og forsinker udviklingen af slidgigt. Letfordøjeligt: ris er den eneste vegetabilske kulhydrat-kilde og letfordøjelige L.I.P.-proteiner ( 90%) fremmer en sund fordøjelse og en velafbalanceret tarmflora Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Golden Retriever Junior er specielt udviklet til at dække Golden Retriever hvalpes helt særlige behov.

12kg Great Dane Adult Royal Canin Hundefoder

529,00 kr. 404,90 kr.

Grand Danois'en er en af de største hunderacer. Dens fantastiske skikkelse får den til at ligne en statue: stor, kraftig kropsbygning, stolt, stærk og elegant. Men inde bagved dette majestætiske syn gemmer der sig et venligt, trofast og kærligt væsen. Grand Danois'en har en høj irritationstærskel og kommer godt ud af det med både mennesker og andre hunde. Racen er meget menneske-orienteret, men er ikke så underdanig som andre racer. Grand Danois'en bliver ofte brugt som ledsager-hund, familiehund og som vagthund. På grund af sin størrelse bliver Grand Danois'en ikke så gammel som sine små artsfæller. Gennemsnitsalderen ligger på 8-10 år. Efter ca. 24 måneder er den udvokset. Også efter den sensible vækstfase har den brug for et foder, som både giver den tilstrækkelig energi og samtidig styrker de sensible knogler og led. Hundetørfoderet Royal Canin Great Dane Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Grand Danois på over 24 måneder: Energirigt foder: et foder med en høj energidensitet (25% fedtindhold) dækker Grand Danois'en behov optimalt uden at overbelaste dens mave. Den specielle foderform, størrelse og struktur motiverer den til at tygge intensivt for derigennem at forlænge spisetiden og fremme tandhygiejnen Meget letfordøjeligt: letfordøjelige L.I.P.-proteiner* og nøje udsøgte fibre fremmer en velafbalanceret tarmflora Ledbeskyttelse: foderet har et højt indhold af chondroitinsulfat, glucosaminklorid og EPA DHA-fedtsyrer, som tilsammen fremmer sunde led Cellebeskyttelse: et antioxidant-kompleks (vitamin E og C, taurin og polyfenoler fra druer og grøn te) bekæmper cellealdring og fremmer en sund hjertefunktion * = Betegnelsen L.I.P. (Low Indigestible Proteins: udsøgte, letfordøjelige proteiner med høj biologisk værdi) kendetegner proteinkilder med over 90% fordøjelse. Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Great Dane Adult er specielt udviklet til at dække Grand Danois'en helt særlige behov.

12kg Labrador Retriever Puppy Royal Canin Hundefoder

589,00 kr. 399,90 kr.

En Labrador Retriever har i voksealderen brug for en speciel ernæring. Foderet skal ikke bare fremme en sund vækst, men også sørge for, at hunden holder vægten ved hjælp af et moderat indhold af energi. Et sundt immunsystem og en velafbalanceret tarmflora hjælper hunde i voksealderen til at have det godt. Labrador Retrieveren er en enestående og alsidig hund med charme og masser af energi. Den har en unik pelsstruktur med vandafvisende underpels. Labrador Retrieveren udviser ofte en enorm appetit, men har et forholdsvist lavt energiforbrug, hvorfor dens naturlige tendens til overvægt bør komme i betragtning ved valg af foder. Labrador Retrievere elsker fysisk aktivitet, uanset om det er jagt, arbejde eller en gåtur - den er altid fyldt med energi. Dens led fungerer som støddæmpere, og de bliver ofte udsat for stor belastning, hvilket forklarer hundens øgede risiko for gigt. Hundetørfoderet Royal Canin Breed Labrador Retriever Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Labrador Retriever hvalpe på op til 15 måneder: Kontrolleret vækst: et optimalt proteinindhold med et velafbalanceret kalcium- og fosforforhold fremmer sunde knogler Understøtter idealvægten: et lavt fedtindhold (14%) og L-carnitin fremmer fedtforbrændingen, hvilket hjælper din Labrador Retriever-hvalp til at holde sin vægt. Foderpillens særlige form og tykkelse, samt opskriften med byg og psyllium, giver en hurtig mæthedsfornemmelse. Styrker leddene: Royal Canin Breed Labrador Retriever Puppy hundefoder styrker led og knogler samt hjælper din Labrador Retriever til en bedre kropsholdning. Næringsstofferne glucosamin og chondroitinsulfat bremser slidgigt og stimulerer bruskcellerne. Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA virker anti-inflammatoriske, og mangan og antioxidanter beskytter mod oxidative skader Stærkt immunsystem: Et specielt antioxidant-kompleks hjælper til at opretholde og styrke hvalpens immunsystem Letfordøjeligt: foderet indeholder præbiotika og psyllium, som fremmer en sund tarmflora Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Labrador Retriever Puppy er specielt udviklet til at dække Labrador Retriever hvalpes helt særlige behov.

12kg Rottweiler Adult Royal Canin Hundefoder

529,00 kr. 369,90 kr.

Rottweileren har en atletisk kropsbygning og et kraftigt bid og er derfor en velegnet vagthund. Den har en kort, sort pels med en underpels, der sommetider lader lidt rød-brunt hår skinne igennem. Den har et venligt væsen, som gør den til en vellidt familiehund, er børnevenlig, meget trofast, lydig og fredelig. Den optræder selvsikkert og frygtløst og reagerer yderst opmærksomt på omverdenen. Rottweileren er udvokset efter ca. 18 måneder. For at muskler og led kan forblive sunde og stærke, bør foderet være helt specielt tilpasset Rottweilerens ernæringsmæssige behov. Værdifulde vitaminer, næringsstoffer og andre ingredienser fremmer også en sund hjertemuskulatur. Hundetørfoderet Royal Canin Rottweiler Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Rottweilere på over 18 måneder: Hjertefunktion: indeholder taurin, EPA DHA som fremmer kontraktionskraften i hjertemusklen. L-carnitin fremmer cellernes energiforsyning, vitamin E C beskytter mod de frie radikaler Muskelmasse: Royal Canin Rottweiler Adult tørfoder fremmer sunde led og således også Rottweilerens tunge knogler, L-carnitin styrker muskelmassen Ledbeskyttelse: næringsstoffer til brusken (chondroitinsulfat og glucosamin) forebygger slidproblemer og stimulerer bruskcellernes regenerering – det høje indhold af chondroitin, glucosamin og EPA/DHA-fedtsyrer fremmer dermed hundens ledfunktioner God foderoptagelse: foderet er specielt tilpasset Rottweilerens mund og tænder og motiverer hunden til at tygge intensivt * = Betegnelsen L.I.P. (Low Indigestible Proteins: udsøgte, letfordøjelige proteiner med høj biologisk værdi) kendetegner proteinkilder med over 90% fordøjelse. Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Rottweiler Adult er specielt udviklet til at dække Rottweileres helt særlige behov.

12kg Rottweiler Puppy Royal Canin Breed Hundefoder

559,00 kr. 414,90 kr.

Rottweiler-hvalpe har en forholdsmæssigt lang vækstfase på op til 18 måneder. I denne periode har hvalpen brug for et foder, der fremmer en flot knoglebygning og en stærk muskelmasse og samtidig dækker de ernæringsmæssige behov. Førsteklasses proteiner, vitaminer og antioxidanter giver Rottweiler-hvalpen en harmonisk vækst med et stærkt immunsystem og en god fordøjelse. Rottweileren har en atletisk kropsbygning og et kraftigt bid og er derfor en velegnet vagthund. Den har en kort, sort pels med en underpels, der sommetider lader lidt rød-brunt hår skinne igennem. Den har et venligt væsen, som gør den til en vellidt familiehund, er børnevenlig, meget trofast, lydig og fredelig. Den optræder selvsikkert og frygtløst og reagerer yderst opmærksomt på omverdenen. Hundetørfoderet Royal Canin Breed Rottweiler Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Rottweiler-hvalpe på op til 18 måneder: Muskelmasse: den harmoniske knoglebygning bliver styrket ved hjælp af et velafbalanceret forhold af kalcium, fosfor og vitamin D. L.I.P.-proteiner og L-carnitin fremmer en sund muskelmasse God fordøjelse: udsøgte proteiner og fibre fremmer den sensible fordøjelse og en sund tarmflora Ledbeskyttelse: næringsstoffer til brusken (chondroitinsulfat og glucosamin) forebygger slidproblemer og stimulerer bruskcellernes regenerering – det høje indhold af chondroitin, glucosamin og EPA/DHA-fedtsyrer fremmer dermed hundens ledfunktioner Stærkt immunsystem: specielt antioxidant-kompleks styrker hvalpens immunsystem Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Rottweiler Puppy er specielt udviklet til at dække Rottweiler-hvalpes helt særlige behov.

12kg Royal Canin Breed German Shepherd Adult 5+ hundefoder

469,90 kr.

Schæferhunden betragtes allerede i en alder af 5 som en ældre hund. På trods af at den er en stærkt fysisk race, kan Schæferhunden have fysiske følsomheder, særligt når den ældes, og det kan påvirke deres helbred. Nogle tegn på aldring, såsom oxidativ skade, tab af muskelmasse og nedsat nyrefunktion, er fælles for alle hunderacer. Andre, såsom ledproblemer og fordøjelsessystem, forekommer specifikt hos Schæferhunden . En passende ernæring kan hjælpe med at understøtte din Schæferhunds helbred i deres ældre år. . Royal Canin Breed German Shepherd 5+ tager særlig hensyn til de racespecifikke aldringstegn. Schæferhundens stærke, muskuløse fysik kan føre til særlig stress på leddene. Derudover lider Schæferhunden fordøjelsesfunktion med alderen Royal Canin Breed German Shepherd Adult 5+ i overblik: Fuldfoder til voksne Schæferhunde fra 5 år Særligt skræddersyet til denne races behov Antioxidantkompleks: kan hjælpe med at beskytte celler Proteiner af høj kvalitet: kan understøtte proteinsyntese i skeletmuskulaturen Justerede fosforniveauer: kan hjælpe med at bevare nyresundheden Hydrolyseret kollagen: kan beskytte leddene Omega-3 fedtsyrer kan understøtte leddenes sundhed Sund fordøjelse: stærkt fordøjelige proteiner til optimal absorption af næringsstoffer Fremmer en afbalanceret tarmflora: gennem opløselige og uopløselige fibre Rehydratiserbare kroketter kan du kan blødgøre i varmt vand eller blandes med vådmad efter behov. Strukturen i kroketten kan hjælpe med at holde tænderne rene, mens din hund tygger. De er også tilpasset Schæferhundens foderadfærd, formen og styrken af ​​kæberne. Find ud af mere om din Schæferhund 1. Schæferhunde betragtes som ældre hunde i en alder af 5 år. 2. De tidlige stadier af aldring er ikke altid indlysende for kæledyrsejere. 3. Alderstegn i leddene og fordøjelsesapparatet er racespecifikke problemer hos Schæferhunden 4. En passende diæt kan hjælpe med at støtte din hund i dens senior år.

3 kg Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Adult 8+ hundefoder

179,90 kr.

Yorkshire Terrieren betragtes som en ''seniorhund'' fra omkring 8 år. Selvom det er en hårdfør og sund race, kan Yorkshire Terrieren have nogle specifikke fysiske problemer, særligt når de bliver ældre, hvilket kan påvirke deres helbred. Aldringstegn viser sig normal i hud og pels, tænder eller fordøjelsessystemer. En tilpasset diæt kan hjælpe med at støtte din Yorkshire Terrier's helbred, når den bliver gammel. . Yorkshire Terrier 8+ tager særlig hensyn til de racespecifikke aldringstegn. Når Yorkshire Terrier bliver ældre, kan de være tilbøjelig til tør hud og tynd, kedelig pels. Øget opbygning af tandsten kan føre til tyggebegrænsninger og dårlig ånde. Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Adult 8+ i overblik: Fuldfoder til Yorkshire Terrier fra 8 år Skræddersyet til denne racers ernæringsmæssige behov, særligt i de senere år Antioxidantkompleks: kan hjælpe med at beskytte celler Proteiner af høj kvalitet: kan understøtte proteinsyntese i skeletmuskulaturen Justerede fosforniveauer: kan hjælpe med at bevare nyresundheden Sund hud smuk pels: hudbarrierekompleks, der understøtter hudens sundhed Sund fordøjelse: stærkt fordøjelige proteiner til optimal absorption af næringsstoffer Fremmer en afbalanceret tarmflora: gennem opløselige og uopløselige fibre Den skræddersyede kost til din Yorkshire Terrier består af rehydratiserbare kroketter, som du kan blødgøre i varmt vand eller blandes med vådmad efter behov. Strukturen i kroketten kan hjælpe med at holde tænderne rene, mens din hund tygger. De er også tilpasset Yorkshire Terrierens foderadfærd, formen og styrken af ​​kæberne. Find ud af mere om din Yorkshire Terrier 1. Yorkshire Terriere betragtes som ældre hunde i en alder af 8 år. 2. De tidlige stadier af aldring er ikke altid indlysende for kæledyrsejere. 3. Alderstegn på tænder, hud og pels er racespecifikke problemer hos Yorkshire Terrieren. 4. En passende diæt kan hjælpe med at støtte din hund i dens senior år.

3kg Boxer Adult Royal Canin Hundefoder

230,00 kr. 149,90 kr.

En Boxer er en atletisk og livlig hund, og dens led bliver derfor ofte udsat for stor belastning. Det er en hunderace, som har et stort hjerte og en kraftig muskulatur, og den har samtidig også anlæg for visse hjertesygdomme. På grund af den særlige hovedform, med et kort og kraftigt hovedparti samt underbid og hængende læber, har Boxeren en særlig spiseteknik. Den har også en tendens til at sutte på maden. Som med alle store hunde har Boxeren et mere følsomt fordøjelsessystem end små hunde. Royal Canin Breed Boxer Adult tørfoder til hunde er specielt fremstillet til Boxere fra 15 måneder: Stærk muskulatur og beskyttelse af leddene: Royal Canin Breed Boxer Adult hundefoder støtter opretholdelsen af muskelmassen og beskytter leddene gennem et optimalt proteinindhold (26%), et højt indhold af L-carnitin, chondroitin og glucosamin samt Omega-3 fedtsyrer (EPA/DHA). Styrket hjertemuskulatur: Royal Canin Breed Boxer Adult hundefoder støtter hjertets sammentrækningsevne samt øger energiforsyningen til hjertet: Taurin og L-carnitin supplement øger hjertemusklens sammentrækningsevne Tilsætning af antioxidanter, støtter hjertets celler i kampen mod de frie radikaler Indtagelse af fiskeolie (EPA / DHA) begrænser risikoen for uregelmæssig hjerterytme Modstandsdygtige celler: Aktive antioxidanter (lycopen fra tomater, polyfenoler fra vindruer og grøn te samt vitamin E og C) hjælper i kampen mod cellernes aldring og de frie radikaler. Optimal foderindtagelse: Den ergonomiske kroket-form (selve formen på foderpillen) gør fødeindtagelsen lettere for Boxeren, og din hund bliver nødt til at tygge grundigt. Optimal fordøjelse: Reducerer uønskede, bakterielle gæringsprocesser i tarmene. Plantefibre og psyllium giver din hund en god fordøjelse. Foderpille: ...

3kg Bulldog Adult Royal Canin Hundefoder

230,00 kr. 159,90 kr.

Den engelske Bulldog er en rolig og harmonisk familiehund og ledsager med et hjerte af guld. Bulldoggen har en helt speciel hovedform: kort næse, let underbid (brachykefal) og dermed smalle luftveje. Det deraf resulterende åndebesvær kan have indflydelse på fordøjelsen og foderindtagelsen. Bulldoggen har brug for en særligt tilpasset foderform, som gør det lettere at spise og samtidig motiverer den til at tygge. Dens hud har talrige rynker, som kan holde på fugtighed og varme. Følgerne kan dog være hud- og pelsproblemer. Bulldoggen har en karakteristisk kropsbygning, som giver den sensible led, og den har derfor brug for ledbeskyttelse i sit foder. Hundetørfoderet Royal Canin Breed Bulldog Adult Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Bulldogs på over 24 måneder: Ledbeskyttelse: Royal Canin Breed Bulldog Adult hundefoder fremmer en sund muskelmasse og sunde led ved sit indhold af protein (24%), L-carnitin, chondroitin, glucosamin og omega-3 fedtsyrer (EPA/DHA) Sund hud og pels: antioxidant-kompleks af zink, vitaminer og aminosyrer fremmer en sund hud samt en blank og kraftig pels God næringsstofoptagelse og tandhygiejne: foderet har en ergonomisk form, som hjælper ved næringsoptagelsen og motiverer Bulldoggen til at tygge – tænderne bliver på denne måde rengjort God fordøjelse: reducering af bakterielle gæringsprocesser ved et lavt indhold af ufordøjelige proteiner og tilsætning af plantefibre for en god fordøjelse Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Bulldog Adult er specielt udviklet til at dække Bulldoggens helt særlige behov.

3kg Chihuahua Adult Royal Canin Hundefoder

249,00 kr. 149,90 kr.

Hunderacen Chihuahua er den mindste i verden. Dens lille størrelse gør det til en populær ledsager, der ofte holdes som skødehund og selskabshund på grund af sin føjelige, opmærksomme og temperamentsfulde karakter. Med sin kompakte kropsform er den smidig og livlig. Dens ernæring kræver særlig opmærksomhed. Derfor gennemgår alle Royal Canin-produkter omfattende kvalitetskontrol for at sikre optimal foderkvalitet og for at imødekomme din hunds individuelle ernæringsbehov og livsstil. Hundefoder fra sortimentet Breed Health Nutrition er karakteriseret ved proteiner af høj kvalitet og en afbalanceret næringsstofprofil. Derudover er kroketternes størrelse, form og struktur skræddersyet til den enkelte hunderace. Royal Canin Chihuahua Adult i overblik: Fuldfoder til racen Chihuahua fra den 8. måned Skræddersyet til denne races ernæringsmæssige behov Udsøgte ingredienser: kan fremme sundhed og velvære og sikre maksimal accept Tandsundhed: understøttes af kalciumopfangere, der kan reducere ophobning af plak Kontrolleret afføring: letfordøjelige ingredienser kan reducere afføringsvolumen og mindske afføringslugt Rig på næringsstoffer: kan understøtte fordøjelsesfunktionen Kroketternes form, størrelse og struktur er udviklet specielt til de små kæber på en Chihuahua. På den måde kan en Chihuahua let indtage kroketterne og tygge dem uden besvær. Tør- og vådfoder kan kombineres med hinanden. Tørfoder har en høj koncentration af næringsstoffer, kan understøtte tandsundhed og kan have visse sundhedsmæssige fordele. Vådfoder har et naturligt højere fugtighedsindhold og kan derfor understøtte urinvejssundhed og idealvægt. Du kan finde mere information om vådfoderet her: Royal Canin Chihuahua ...

3kg Cocker Junior Royal Canin Hundefoder

229,00 kr. 159,90 kr.

Den rigtige ernæring under vækstfasen er grundstenen til et langt og sundt hundeliv. Cocker Spaniel hvalpe har særlige behov, som der skal tages hensyn til for at sætte en god kurs for fremtiden. Cocker Spaniel hunde er kendt for deres trofasthed og deres godmodighed, men også for deres til tider stædige opførsel. Især i voksenalderen har Cocker Spaniel'en tendens til overvægt på grund af manglende bevægelse, og leddene kan blive overbelastede. Den silkebløde pels og ofte følsomme hud skal også tages i betragtning, når man vælger et foder. Royal Canin Breed Cocker Puppy leverer en helt speciel opskrift, som kan fremme revitaliseringen af hudpladerne og dermed forbedre hudens sundhed. Foderet er beriget med EPA DHA, A-vitamin og omega-3-fedtsyrer, der sørger for en smuk og smidig hårpragt. Den specialudviklede opskrift kan fremme fordøjelsen og tarmfloraens balance. Hjulkroneolien booster stofskiftet, understøtter tarmfunktionen og opretholder idealvægten pga. den racetilpassede formel. Kroketternes form og tekstur er tilpasset Cocker Spaniel'ens tandsæt og fremmer mundhygiejnen. Formel der understøtter revitaliseringen af hudpladerne og hudens sundhed EPA DHA, A-vitamin A og omega-3-fedtsyrer sørger for en smuk og smidig hårpragt Speciel opskrift der fremmer fordøjelsen, tarmfloraen og kroppens naturlige forsvar Racetilpasset sammensætning kombineret med tilsætningen af hjulkroneolie og opretholdelse af idealvægten Specialtilpasset kroketform med tilsætning af kalcium, der forebygger tandsten ...

3kg German Shepherd Adult Royal Canin Breed Hundefoder

230,00 kr. 159,90 kr.

Schæferhunden er en ædel hund med uovertruffen alsidighed. Stærke muskler, et stærkt udviklet bryst, kraftige bevægelser og sidst men ikke mindst dens natur gør Schæferhunden til den ultimative arbejdshund: blindehund, redningshund, politihund eller vagthund. Royal Canin German Shepherd imødekommer din Schæferhunds særlige ernæringsmæssige behov og livsstil. Royal Canin-produkter gennemgår omfattende kvalitetskontrol for at sikre optimal foderkvalitet. Hundefoder fra Breed Health Nutrition Ranger er karakteriseret ved proteiner af høj kvalitet og en afbalanceret næringsstofprofil. Derudover er kroketternes størrelse, form og struktur skræddersyet til den enkelte hunderace. Royal Canin German Shepherd i overblik: Fuldfoder til voksne Schæferhunde fra den 15. måned Specielt skræddersyet til denne races behov Høj fordøjelsessikkerhed: letfordøjelige L.I.P.-proteiner ( 90%) og udvalget af specielle kostfibre kan fremme sund fordøjelse, reducere luft i maven og understøtte en afbalanceret tarmflora Specielt næringsstofblanding omega-3 fedtsyrer (EPA DHA): kan forbedre hudens barrierefunktion og støtte og fremme sund hud og en skinnende pels Rig på næringsstoffer: disse kan understøtte knoglernes og leddenes sundhed og bidrage til en sund kropsvægt Kroketterne har en unik størrelse og form, som er specielt formet til Schæferhundens kæbe. Disse skræddersyede kroketter blev udviklet til at opmuntre Schæferhunden til at tygge sit foder grundigt. Tør- og vådfoder kan kombineres med hinanden. Tørfoder har en høj koncentration af næringsstoffer, kan understøtte tandsundhed og kan have visse sundhedsmæssige fordele. Vådfoder har et naturligt højere fugtighedsindhold og kan derfor understøtte urinvejssundhed og idealvægt. Yderligere information om det passende vådfoder kan du finde ved at klikke på følgende link: Royal Canin Maxi Adult ...

3kg Golden Retriever Adult Royal Canin Breed Hundefoder

255,00 kr. 179,90 kr.

Golden Retrieveren er en unik, venlig og alsidig hund med charme, masser af energi og mange talenter. Dens bløde, glatte pels har en vandafvisende underpels, som skal beskyttes. En Golden Retrievers hud er meget følsom, så en korrekt ernæring spiller en stor rolle. Royal Canin Breed Golden Retriever Adult hundefoder hjælper med at bevare hudens naturlige kvalitet og beskytter den mod ydre påvirkninger og inflammation. Golden Retrieveren udviser ofte en enorm appetit, men har et forholdsvist lavt energiforbrug, hvorfor dens naturlige tendens til overvægt bør komme i betragtning ved valg af foder. Dens led fungerer som støddæmpere, og de bliver ofte udsat for stor belastning. En øget risiko for hjerte-sygdomme bør også tages i betragtning. Royal Canin Breed Golden Retriever Adult tørfoder til hunde, er specielt fremstillet til udvoksede Golden Retrievere fra 15 måneder: Smuk pels: Hjulkroneolie og biotin gør hvert enkelt hår blødere og giver din Golden Retriever en smuk og skinnende pels. Svovlholdige aminosyrer fremmer produktionen af keratin og understøtter dermed pelsdannelsen. Pantotensyre, nicotinamid, histidin, inositol og cholin styrker huden. Stærk hjertemuskulatur: Royal Canin Breed Golden Retriever Adult Hundefoder med taurin og L-carnitin støtter hjertemusklens sammentrækningsevne samt øger energiforsyningen til hjertet Idealvægt: Royal Canin Breed Golden Retriever Adult Hundefoder hjælper din Golden Retriever med at holde idealvægten. Beskytter kroppens celler: Antioxidanter (lycopen fra tomater, lutein fra morgenfrue, polyphenoler fra grøn te og vindruer samt vitamin E og C) hjælper i kampen mod cellernes aldring og de frie radikaler. Styrker leddene: Chondroitin og glucosamin er naturlige stoffer, som beskytter ledbrusken og forsinker udviklingen af slidgigt. Foderpille: ...

3kg West Highland White Terrier Adult Royal Canin Hundefoder

239,00 kr. 139,90 kr.

West Highland White Terriere har en hvid, bølgende pels. Ørerne er små og står næsten opret. West Highland White Terriere er oprindeligt avlet til at jage i det skotske ”Highlands”. Det er en robust hund, som er vant til et råt klima. Denne hunderace fælder ikke og bør derfor klippes regelmæssigt. De døde dækhår skal børstes eller klippes væk, så pelsen forbliver smuk. Man bør være ekstra opmærksom på West Highland White Terrierens mundhygiejne. Den har en lille kæbe, hvor tænderne sidder tæt sammen, og har derfor brug for ekstra mundpleje for at undgå plak og tandsten. Hundetørfoderet West Highland White Terrier Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos West Highland White Terriere på over 10 måneder: For en blank, hvid pels: ''Westie'en''' kendertegner sig ved en ru pels og sensibel hud, West Highland White Terrier Adult hundefoder fremmer pelsstrukturen med aminosyrer – umættede fedtsyrer af hjulkroneolie og hørfrø fremmer en blank pels, sund hud og den flotte hvide farve Hudbeskyttelse: takket været umættede fedtsyrer fra hørfrø (ALA), hjulkroneolie (GLA), fiskeolie (EPA DHA) og ''Skin-Komplex'' bibeholder hunden en sund hud Høj accept: udsøgte næringsstoffer sørger for, at selv den mest kræsne West Highland White Terrier accepterer foderet Tandsten-profylakse: natriumfosfat binder kalcium i spyttet og forhindrer dermed plak og tandsten Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed West Highland White Terrier Adult er specielt udviklet til at dække West Highland White Terrierens helt særlige behov.

3x1,5kg Malteser Adult Royal Canin Breed Hundefoder

284,70 kr. 269,90 kr.

Malteseren er en meget kærlig og intelligent hund med en stærk karakter. Den beundres ofte for sin lange, silkebløde, hvide pels. Til fornyelse af dens smukke pels behøver Malteseren op til 35% af det daglige proteinbehov. Et helt særligt kendetegn ved Malteseren er den manglende underpels. Derfor kan selv et lille sår eller stød føre til følsomme hudreaktioner. Pelsen behøver konstant pleje. Essentielle fedtsyrer og biotin fremmer en blød og blank pels. Malteseren har en lille kæbe med små tænder, som kræver særlig beskyttelse. Tændernes sundhed fremmes gennem foderpillernes unikke form. Malteseren er også en meget kræsen hund, og foderet skal derfor være ekstra velsmagende. Ligeledes bør den have et foder, der fremmer en sund fordøjelse. Royal Canin Maltese Adult tørfoder egner sig fremragende til voksne Maltesere fra 10 måneder: Smuk pels og sund hud: hjulkroneolie og biotin gør håret blødere og fremmer en skinnende pels. Den konstant voksende pels fremmes ved hjælp af essentielle fedtsyrer Tandstensprofylakse: natriumfosfat opfanger kalcium i spyttet – kalcium kan ikke længere danne tandsten. Foderpillernes helt særlige form, størrelse og struktur letter fødeindtagelsen, også hos kræsne hunde Høj accept: udsøgte næringsstoffer sørger for en høj accept Reducerer grimme lugte: indeholder naturlige ingredienser som hjælper med at fordøje madrester. Dette fremmer en sund tarmflora, hvilket forebygger grimme lugte.

7,5kg Cavalier King Charles Adult Royal Canin Hundefoder

429,00 kr. 299,90 kr.

Cavalier King Charles Spanielen er en meget elsket og lydhør ledsager i kraft af sin store tilpasningsevne og sit muntre, glade væsen. Hunderacen er kendt for sin rolige livsstil med lavt aktivitetsniveau og har derfor tendens til overvægt. Denne race har også tendens til svagt hjerte (endokardiose). Cavalier King Charles Spaniels har en lang, silkeblød pels, hvis naturlige pigmentering bør fremhæves. Passende til dens størrelse har King Charles Spanielen en lille kæbe med tætsiddende tænder, der kræver ekstra pleje. Hundetørfoderet Cavalier King Charles Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Cavalier King Charles'er på over 12 måneder: Styrkelse af hjertemuskulaturen: hjertemusklens kontraktionskraft bliver fremmet ved et specielt vitamin- og antioxidant-kompleks (magnesium, natrium, kalium, arginin, EPA DHA, taurin, L-carnitin, vitamin E og C, polyfenoler fra druer og grøn te) Speciel opskrift for at holde idealvægten: mangel på motion kan føre til overvægt. Det lave indhold af fedt på kun 14% hjælper til at holde vægten, L-carnitin mobiliserer de naturlige fedtdepoter Fremhævelse af pelsfarven: foderet indeholder alle vigtige næringsstoffer og vitaminer, som er nødvendige for en sund, blank pels, og fremmer samtidig den naturlige pigmentering Skræddersyede foderpiller: Cavalier King Charles'er har lille mund og bid som, kræver små foderpiller, der samtidig motiverer til tygning Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Cavalier King Charles Adult er specielt udviklet til at dække Cavalier King Charles'ens helt særlige behov.

7,5kg Dachshund Adult Royal Canin Hundefoder

429,00 kr. 299,90 kr.

Gravhunden er en lille, modig hund og en eminent jagthund. Det er en hunderace, der nyder stor popularitet. Den har en karakteristisk silhuet med korte, krumme ben med ''dværgvækst''. Det er også en hunderace, som Kongehuset har haft gennem flere år. Netop dens kompakte krop og de korte ben er en stor fordel under jagt, da det giver gravhunde mulighed for at jage kaniner, grævlinger og ræve i deres huler. Derfor har gravhunden også særligt følsomme led. Gravhundens levealder er blandt de højeste inden for hunde. Dens rolige væsen kan dog øge risikoen for oxidativ stress, hvorfor det er vigtigt at beskytte hunden mod aldringsprocessen. Man skal til det formål give gravhunden et foder, der effektivt beskytter mod oxidativ stress samt sikrer en sund fordøjelse. Gravhunden har en naturlig tendens til fedme, hvilket kan være en stor belastning for den. Specielt gravhundens følsomme rygsøjle lider under denne belastning, som kan have alvorlige konsekvenser. Royal Canin Dachshund Hundefoder opfylder alle disse behov og er egnet til voksne gravhunde fra 10 måneder: Beskytter led: Royal Canin gravhund hundefoder opretholder muskelmassen og beskytter gravhundens led via et optimalt proteinindhold, et højt indhold af L-carnitin, chondroitin og glucosamin samt Omega-3 fedtsyrer (EPA/DHA). Derudover bliver gravhundens knogler også beskyttet optimalt. Bevarer muskelkraft og idealvægt: Et højt proteinindhold samt linolsyre (CLA) og L-carnitin sørger for at mobilisere kroppens fedt og bevare styrken i musklerne. Udskyder aldringsprocessen: Antioxidanter (vitamin E og C, polyfenoler) beskytter cellerne mod de frie radikaler og sikrer således høj livskvalitet og en god alderdom. Reducerer afføringslugten og fremmer fordøjelsen: Højt fordøjelige ingredienser og indhold af FOS (fructo-oligosakkarider) fremmer en sund fordøjelse. Giver god mundhygiejne: Foderpillens form og egenskaber sørger for en god tandrensning, idet dannelsen af tandsten på tandoverfladen mindskes. Foderpille ...

7,5kg Jack Russell Terrier Adult Royal Canin Hundefoder

429,00 kr. 319,90 kr.

Jack Russell terrieren er kendt som en livlig, frygtløs og utrolig intelligent følgesvend. Oprindelig var den jagthund, men nu er den en af de mest populære familiehunde. Kroppen er muskuløs og robust, tandsættet er kraftigt og stærkt. Blandt dens kvaliteter tæller mod, temperament og udholdenhed. Royal Canin Jack Russel er hundeernæring, som er tilpasset Jack Russell terrierens enæringsmæssige behov. Den særlige formel fremmer revitaliseringen af hudpladerne og hudens sundhed. Derudover sørger formlen for en smuk og smidig hårpragt. Takket være det tilpassede proteinindhold understøtter Royal Canin Jack Russell Terrier Adult opretholdelsen af muskelmassen og vitaliteten. Hjulkroneolien booster stofskiftet og kan hjælpe med at holde idealvægten. Kroketternes form og tekstur, samt den tilsatte kalcium, fremmer tandsundheden og kan hjælpe med at reducere tandsten. Opskriften er tilpasset de særlige ernæringsbehov Understøtter revitaliseringen af hudpladerne og forbedrer hudsundheden Racetilpasset sammensætning, kombineret med tilsætningen af hjulkroneolie, opretholder idealvægten Tilpasset proteinindhold til opretholdelsen af muskelmassen Tilpasset kroketform med tilsætning af kalcium forhindrer dannelsen af tandsten ...

7,5kg Miniature Schnauzer Adult Royal Canin - Hundefoder

429,00 kr. 324,90 kr.

Dværgschnauzeren er en aktiv, vagtsom og elegant hund, som er meget vellidt som familiehund. Den stride, hårde pels har brug for ekstra pleje. Dværgschnauzeren har en sensibel hud, der kræver et specialfoder med vitaminer og essentielle fedtsyrer. Dværgschnauzeren har et højt aktivitetsniveau og kræver derfor beskæftigelse. For lidt aktivitet kan føre til overvægt, som igen kan have følger som f.eks. ledsmerter. Sammenlignet med andre hunderacer har Dværgschnauzeren større risiko for at udvikle urinsten. Et velafbalanceret foder med et lidt højere indhold af natrium øger vandoptagelsen, hvilket fortynder urinen og derved reducerer dannelsen af urinsten. Hundetørfoderet Dværgschnauzer Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Dværgschnauzere på over 10 måneder: Speciel opskrift for idealvægten: mangel på motion kan føre til overvægt. Det lave indhold af fedt på kun 14% hjælper til at holde vægten, L-carnitin mobiliserer de naturlige fedtdepoter Hud- og pelsbeskyttelse: værdifulde vitaminer og aminosyrer (vitamin A, biotin, fiskeolie og zink) styrker huden og forhindrer bakterier i at trænge ind. Derudover fremmer det en smuk pels og en skælfri hud Skræddersyede foderpiller: størrelse og tekstur motiverer hunden til at tygge intensivt; natriumfosfat binder kalcium i spyttet og forhindrer dermed plak og tandsten Sunde urinveje: det højere indhold af natrium øger vandoptagelsen, hvilket fortynder urinen og derved reducerer dannelsen af urinsten Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Miniature Schnauzer Adult er specielt udviklet til at dække Dværgschnauzerens helt særlige behov.

7,5kg Puddel Adult Royal Canin Hundefoder

429,00 kr. 319,90 kr.

Pudlen er kendetegnet ved dens livlighed, nysgerrighed, føjelighed og alsidige talenter. Det er en af de få hunderacer, hvis hår vokser hele tiden. Pelsen består af 20% tætte hår samt 80% fine, krøllede uldhår. Pudlen har en meget høj levetid og bør beskyttes mod aldring. Jo ældre Puddelhunden bliver, desto større er risikoen for grå stær (katarakt), som udløses af de såkaldt frie radikaler. I mellemrummene mellem Pudlens tænder samler der sig madrester, som kan udvikle sig til tandsten. Royal Canin Puddel Adult Hundefoder opfylder puddelhundes særlige krav, egnet fra 10 måneder: Smuk pels og sund hud: borago-olie og biotin gør håret blødere og fremmer en skinnende pels. Omega-3 fedtsyrer (EPA DHA) og Omega-6 fedtsyrer understøtter en sund hudstruktur. Svovlholdige aminosyrer (Methyonin og cystin) fremmer pelsens vækst. En kompleks formel af pantotensyre, nicotinamid, histidin, inositol og cholin styrker hudbarrieren. Naturlig synsevne: Antioxidanter (lutein, zeaxanthin, E-vitamin og C) hjælper med at bevare synsevnen og styrker øjets pigmentering. Forebyggelse af tandsten: Foderpillens form og egenskaber sørger for en god tandrensning, hvor dannelsen af tandsten på tandoverfladen mindskes markant. Styrkede celler: Aktive antioxidanter hjælper i kampen mod cellernes aldring og de frie radikaler. Stærke led: Chondroitin og glucosamin er naturlige stoffer, som beskytter ledbrusken og forsinker udviklingen af slidgigt. Foderpille: ...

7,5kg Shih Tzu Adult Royal Canin Hundefoder

449,00 kr. 329,90 kr.

Shih Tzu'en tilhører gruppen af små hunderacer. Shih Tzu'en har en venlig og selvstændig natur. Med sin lille størrelse er den en perfekt ledsager og hushund. Shih Tzu'en er en robust hund med en fantastisk høresans og en lang, plejekrævende pels, som man bør være ekstra opmærksom på. Man bør også sørge for, at Shih Tzu'en får et foder, der er tilpasset dens lille mund og bid. Hundetørfoderet Shih Tzu Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Shih Tzu'er på over 12 måneder: Specielt foder: værdifulde vitaminer og aminosyrer styrker huden og forhindrer bakterier i at trænge ind. Derudover fremmer de en smuk pels og en skælfri hud Skræddersyede foderpiller: hundens lille mund og bid kræver små foderpiller, der samtidig motiverer til tygning Tandstens-profylakse: natriumfosfat binder kalcium i spyttet og forhindrer dermed plak og tandsten Reducering af dårlige lugte: letfordøjelige proteiner, ris, FOS og et EPA/DHA-kompleks minimerer mængden af ufordøjede næringsrester og reducerer dermed dårlige lugte i ekskrementerne Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Shih Tzu Adult er specielt udviklet til at dække Shih Tzu'ens helt særlige behov.

9kg French Bulldog Adult Royal Canin Hundefoder

479,00 kr. 319,90 kr.

Den Franske Bulldog er en usædvanlig trofast, intelligent og legesyg hund. Ved første øjekast kan den virke stædig og sur, men man opdager hurtigt, hvor følsom og charmerende den er. Franske Bulldogs bør fodres med et foder, der er specielt tilpasset dens helt specielle, ernæringsmæssige behov. Den Franske Bulldog er muskuløs, senet og smidig. Den er enestående ved sin kompakte kropsbygning med muskler og kraftige knogler. Med sin karakteristiske kropsbygning med korte ben har denne hunderace sensible led, som bør have ekstra beskyttelse. Den Franske Bulldog har en brachycephal hovedform, som besværliggør vejrtrækningen. Det kan føre til nedsat iltforsyning, som igen kan forårsage f.eks. oppustethed. Hovedformen med sin korte næse og underbid kan også besværliggøre foderoptagelsen. Derfor er det vigtigt at give hunden et særligt tilpasset foder. Hundetørfoderet Breed Fransk Bulldog Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Franske Bulldogs på over 12 måneder: Stærk muskelmasse: et perfekt proteinindhold bibeholder en sund muskelmasse. Et højt indhold af L-carnitin fremmer fedtforbrændingen Sunde led: chondroitin, glucosaminsulfat og omega-3 fedtsyrer fremmer bruskregenereringen og dermed sunde led Reducering af gæringsprocesserne: udsøgte, letfordøjelige proteiner minimerer mængden af ufordøjede madrester og reducerer dermed gæringsprocesserne i tarmen (mindre oppustethed). Fructo-oligosaccharider fremmer en sund tarmflora Skræddersyede foderpiller: foderpillerne Fransk Bulldog Adult gør det lettere for hunden at spise og fremmer samtidig en sund mund- og tandhygiejne Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed French Bulldog Adult er specielt udviklet til at dække den Franske Bulldogs helt særlige behov.

Royal Canin Boxer Puppy - 3 kg

179,90 kr. 169,90 kr.

En Boxer i voksealderen har brug for et helt specielt foder, som er præcist tilpasset dens ernæringsmæssige behov. Ikke mindst er det vigtigt, at både led og muskler udvikler sig ensartet og harmonisk for et sundt og langt liv. Værdifulde, letfordøjelige proteiner og præbiotika fremmer en sund fordøjelse, som er særligt vigtig for unge hunde. En Boxer er en atletisk og livlig hund, og dens led bliver derfor ofte udsat for stor belastning. Det er en hunderace, som har et stort hjerte og en kraftig muskulatur, og den har samtidig også anlæg for visse hjertesygdomme. Derfor er det vigtigt allerede i en tidlig alder at finde det helt rigtige foder. På grund af den særlige hovedform (brachykefal), med et kort og kraftigt hovedparti samt underbid og hængende læber, har Boxeren en særlig spiseteknik. Den har tendens til at sutte på maden. Som alle store hunderacer har Boxeren et mere følsomt fordøjelsessystem end små hunderacer. Hundetørfoderet Royal Canin Breed Boxer Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Boxer-hvalpe på op til 15 måneder: Stærke muskler og ledbeskyttelse: Royal Canin Breed Boxer Puppy hundefoder fremmer opretholdelsen af muskelmassen og beskytter leddene gennem et optimalt proteinindhold (30%), et højt indhold af L-carnitin, chondroitin og glucosamin samt Omega-3 fedtsyrer (EPA/DHA) Stærkt immunsystem: et specielt antioxidant-kompleks styrker hvalpens naturlige immunforsvar Optimal foderindtagelse: Den ergonomiske kroket-form (selve formen på foderpillen) gør fødeindtagelsen lettere for Boxeren, og din hund bliver nødt til at tygge grundigt. Optimal fordøjelse: reducerer uønskede, bakterielle gæringsprocesser i tarmene. Plantefibre og psyllium giver din hund en god fordøjelse. Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Boxer Puppy er specielt udviklet til at dække Boxer-hvalpes helt særlige behov.

Royal Canin Cavalier King Charles Adult - 3 kg

197,90 kr.

Cavalier King Charles Spanielen er en meget elsket og lydhør ledsager i kraft af sin store tilpasningsevne og sit muntre, glade væsen. Hunderacen er kendt for sin rolige livsstil med lavt aktivitetsniveau og har derfor tendens til overvægt. Denne race har også tendens til svagt hjerte (endokardiose). Cavalier King Charles Spaniels har en lang, silkeblød pels, hvis naturlige pigmentering bør fremhæves. Passende til dens størrelse har King Charles Spanielen en lille kæbe med tætsiddende tænder, der kræver ekstra pleje. Hundetørfoderet Cavalier King Charles Adult er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Cavalier King Charles'er på over 12 måneder: Styrkelse af hjertemuskulaturen: hjertemusklens kontraktionskraft bliver fremmet ved et specielt vitamin- og antioxidant-kompleks (magnesium, natrium, kalium, arginin, EPA DHA, taurin, L-carnitin, vitamin E og C, polyfenoler fra druer og grøn te) Speciel opskrift for at holde idealvægten: mangel på motion kan føre til overvægt. Det lave indhold af fedt på kun 14% hjælper til at holde vægten, L-carnitin mobiliserer de naturlige fedtdepoter Fremhævelse af pelsfarven: foderet indeholder alle vigtige næringsstoffer og vitaminer, som er nødvendige for en sund, blank pels, og fremmer samtidig den naturlige pigmentering Skræddersyede foderpiller: Cavalier King Charles'er har lille mund og bid som, kræver små foderpiller, der samtidig motiverer til tygning Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hundens individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hund optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Cavalier King Charles Adult er specielt udviklet til at dække Cavalier King Charles'ens helt særlige behov.

Royal Canin Chihuahua Adult - Supplement: Chihuahua vådfoder (12 x 85 g)

139,00 kr. 94,90 kr.

Hunderacen Chihuahua er den mindste i verden. Dens lille størrelse gør det til en populær ledsager, der ofte holdes som skødehund og selskabshund på grund af sin føjelige, opmærksomme og temperamentsfulde karakter. Med sin kompakte kropsform er den smidig og livlig. Dens ernæring kræver særlig opmærksomhed. Derfor gennemgår alle Royal Canin-produkter omfattende kvalitetskontrol for at sikre optimal foderkvalitet og for at imødekomme din hunds individuelle ernæringsbehov og livsstil. Hundefoder fra sortimentet Breed Health Nutrition er karakteriseret ved proteiner af høj kvalitet og en afbalanceret næringsstofprofil. Derudover er kroketternes størrelse, form og struktur skræddersyet til den enkelte hunderace. Royal Canin Chihuahua Adult i overblik: Fuldfoder til racen Chihuahua fra den 8. måned Skræddersyet til denne races ernæringsmæssige behov Udsøgte ingredienser: kan fremme sundhed og velvære og sikre maksimal accept Tandsundhed: understøttes af kalciumopfangere, der kan reducere ophobning af plak Kontrolleret afføring: letfordøjelige ingredienser kan reducere afføringsvolumen og mindske afføringslugt Rig på næringsstoffer: kan understøtte fordøjelsesfunktionen Kroketternes form, størrelse og struktur er udviklet specielt til de små kæber på en Chihuahua. På den måde kan en Chihuahua let indtage kroketterne og tygge dem uden besvær. Tør- og vådfoder kan kombineres med hinanden. Tørfoder har en høj koncentration af næringsstoffer, kan understøtte tandsundhed og kan have visse sundhedsmæssige fordele. Vådfoder har et naturligt højere fugtighedsindhold og kan derfor understøtte urinvejssundhed og idealvægt. Du kan finde mere information om vådfoderet her: Royal Canin Chihuahua ...

Royal Canin German Shepherd Puppy - 12 kg

589,00 kr. 439,90 kr.

Unge schæferhunde har i den sensible vækstfase brug for et særligt foder tilpasset hvalpens ernæringsmæssige behov. Man bør søge for at hunden får et foder, der fremmer en harmonisk vækst, styrker immunsystemet, hjælper til en sund tarmflora og beskytter hud og pels. Schæferhunden er en nobel hund med imponerende egenskaber. Den har stærke muskler, en stærkt udviklet brystkasse og kraftfulde bevægelser. Schæferhundens væsen gør den derudover perfekt som: førerhund, redningshund, politihund eller vagthund. Hundetørfoderet Royal Canin German Shepherd Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Schæfer-hvalpe på op til 15 måneder: God fordøjelse: Ris som eneste vegetabilske kulhydrats-kilde, letfordøjelige L.I.P. proteiner ( 90%) og kokosolie bidrager alle til en sund tarmfunktion. De særligt udvalgte fibre er med til at mindske gæringsprocesser i tarmen og opretholder samtidig en afbalanceret tarmflora. Naturligt immunforsvar samt bekæmpelse af oxidativ stress: Antioxidanter styrker det naturlige forsvar mod aldring af cellerne og mod frie radikaler samt bidrager til et generelt styrket immunforsvar. Hudbeskyttelse og blank pels: Royal Canin German Shepherd Puppy styrker hudfunktionen og opretholder pelsens naturlige skønhed ved hjælp af en kombination af vitaminer og aminosyrer. Stærke led og kontrolleret vækst: Chondroitin og glucosamin er naturlige stoffer, som beskytter ledbrusken, fremmer en sund knoglebygning og forsinker udviklingen af slidgigt. De to Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA bekæmper oxidative skader. Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin German Shepherd Puppy er specielt udviklet til at dække Schæfer-hvalpes helt særlige behov.

Royal Canin German Shepherd Puppy - 3 kg

172,90 kr.

Unge schæferhunde har i den sensible vækstfase brug for et særligt foder tilpasset hvalpens ernæringsmæssige behov. Man bør søge for at hunden får et foder, der fremmer en harmonisk vækst, styrker immunsystemet, hjælper til en sund tarmflora og beskytter hud og pels. Schæferhunden er en nobel hund med imponerende egenskaber. Den har stærke muskler, en stærkt udviklet brystkasse og kraftfulde bevægelser. Schæferhundens væsen gør den derudover perfekt som: førerhund, redningshund, politihund eller vagthund. Hundetørfoderet Royal Canin German Shepherd Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Schæfer-hvalpe på op til 15 måneder: God fordøjelse: Ris som eneste vegetabilske kulhydrats-kilde, letfordøjelige L.I.P. proteiner ( 90%) og kokosolie bidrager alle til en sund tarmfunktion. De særligt udvalgte fibre er med til at mindske gæringsprocesser i tarmen og opretholder samtidig en afbalanceret tarmflora. Naturligt immunforsvar samt bekæmpelse af oxidativ stress: Antioxidanter styrker det naturlige forsvar mod aldring af cellerne og mod frie radikaler samt bidrager til et generelt styrket immunforsvar. Hudbeskyttelse og blank pels: Royal Canin German Shepherd Puppy styrker hudfunktionen og opretholder pelsens naturlige skønhed ved hjælp af en kombination af vitaminer og aminosyrer. Stærke led og kontrolleret vækst: Chondroitin og glucosamin er naturlige stoffer, som beskytter ledbrusken, fremmer en sund knoglebygning og forsinker udviklingen af slidgigt. De to Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA bekæmper oxidative skader. Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin German Shepherd Puppy er specielt udviklet til at dække Schæfer-hvalpes helt særlige behov.

Royal Canin Golden Retriever Puppy - 3 kg

179,90 kr.

Golden Retriever hvalpe har brug for en speciel ernæring i voksealderen. En mangelfuld ernæring kan medføre sundhedsproblemer i voksenalderen. Ikke mindst sunde led og immunforsvaret bør der tages ekstra hensyn til. Golden Retrieveren er en overordentlig kærlig, venlig og trofast hund med mange talenter. Dens bløde, glatte pels som den i særdeleshed beundres for, har en vandafvisende underpels som bør skænkes ekstra opmærksomhed. Golden Retrieverens hud er meget sensibel og her spiller den rigtige ernæring en stor rolle. Det rigtige foder hjælper med at bevare hudens naturlige kvalitet og beskytter den mod ydre påvirkninger og inflammation. Hundetørfoderet Royal Canin Golden Retriever Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Golden Retriever hvalpe på op til 15 måneder: Smuk pels: Hjulkroneolie og biotin gør hvert enkelt hår blødere og giver din Golden Retriever en smuk og skinnende pels. Svovlholdige aminosyrer fremmer produktionen af keratin og understøtter dermed pelsdannelsen. Pantotensyre, nicotinamid, histidin, inositol og cholin styrker huden Stærkt immunsystem: Et specielt antioxidant-kompleks hjælper til at opretholde og styrke hvalpens immunsystem, modvirker alderssymptomer, mannan-oligosaccharider stimulerer immunreaktionerne, idet de øget antallet af antistoffer Ledbeskyttelse: Chondroitin og glucosamin er naturlige stoffer, som beskytter ledbrusken og forsinker udviklingen af slidgigt. Letfordøjeligt: ris er den eneste vegetabilske kulhydrat-kilde og letfordøjelige L.I.P.-proteiner ( 90%) fremmer en sund fordøjelse og en velafbalanceret tarmflora Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Golden Retriever Junior er specielt udviklet til at dække Golden Retriever hvalpes helt særlige behov.

Royal Canin Labrador Retriever Puppy - 3 kg

179,90 kr.

En Labrador Retriever har i voksealderen brug for en speciel ernæring. Foderet skal ikke bare fremme en sund vækst, men også sørge for, at hunden holder vægten ved hjælp af et moderat indhold af energi. Et sundt immunsystem og en velafbalanceret tarmflora hjælper hunde i voksealderen til at have det godt. Labrador Retrieveren er en enestående og alsidig hund med charme og masser af energi. Den har en unik pelsstruktur med vandafvisende underpels. Labrador Retrieveren udviser ofte en enorm appetit, men har et forholdsvist lavt energiforbrug, hvorfor dens naturlige tendens til overvægt bør komme i betragtning ved valg af foder. Labrador Retrievere elsker fysisk aktivitet, uanset om det er jagt, arbejde eller en gåtur - den er altid fyldt med energi. Dens led fungerer som støddæmpere, og de bliver ofte udsat for stor belastning, hvilket forklarer hundens øgede risiko for gigt. Hundetørfoderet Royal Canin Breed Labrador Retriever Puppy er specielt tilpasset de ernæringsmæssige behov hos Labrador Retriever hvalpe på op til 15 måneder: Kontrolleret vækst: et optimalt proteinindhold med et velafbalanceret kalcium- og fosforforhold fremmer sunde knogler Understøtter idealvægten: et lavt fedtindhold (14%) og L-carnitin fremmer fedtforbrændingen, hvilket hjælper din Labrador Retriever-hvalp til at holde sin vægt. Foderpillens særlige form og tykkelse, samt opskriften med byg og psyllium, giver en hurtig mæthedsfornemmelse. Styrker leddene: Royal Canin Breed Labrador Retriever Puppy hundefoder styrker led og knogler samt hjælper din Labrador Retriever til en bedre kropsholdning. Næringsstofferne glucosamin og chondroitinsulfat bremser slidgigt og stimulerer bruskcellerne. Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA virker anti-inflammatoriske, og mangan og antioxidanter beskytter mod oxidative skader Stærkt immunsystem: Et specielt antioxidant-kompleks hjælper til at opretholde og styrke hvalpens immunsystem Letfordøjeligt: foderet indeholder præbiotika og psyllium, som fremmer en sund tarmflora Foderet: Det rigtige foder, tilpasset hvalpes individuelle ernæringsbehov, hjælper dig med at forsørge din hvalp optimalt. Opskriften i Royal Canin Breed Labrador Retriever Puppy er specielt udviklet til at dække Labrador Retriever hvalpes helt særlige behov.

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - 3 kg

169,90 kr.

Hos Royal Canin mener vi, at enhver hund er unik. Vi undersøger racespecifikke træk og kombinerer videnskabelig og ernæringsmæssig forskning fra vores netværk af eksperter for at skabe ernæring præcis til din hund. Breed Health Nutrition® har proteiner af høj kvalitet, unikke næringsstoffer og en specifik form, størrelse og struktur for hver hunds ansigts- og kæbestrukturer og bidemønstre. FORSKELLIGE HUNDERACER, FORSKELLIG ERNÆRING Fordi hver race har sine egne specifikke krav, tager Breed Health Nutrition fra ROYAL CANIN® højde for de ernæringsmæssige behov hos forskellige hunderacer for at understøtte det optimale helbred. Velegnet til Yorkshire Terrier over 10 måneder gammel, ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult er specielt udviklet med alle ernæringsbehov for din voksne hund i tankerne. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult bidrager til at bevare sundheden for din Yorkiens pels gennem et tilpasset indhold beriget med essentielle omega-3-fedtsyrer (EPA DHA), omega-6-fedtsyrer, hjulkroneolie og biotin. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult tilfredsstiller selv den mest kræsne hund med baggrund i en kombination af ekstraordinære smagsindtryk, som din hund ikke kan modstå! For at imødekomme enhver hunds individuelle præferencer er ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult også tilgængelig som vådfoder. God mundhygiejne er en vigtig overvejelse, når du vælger dit hundefoder. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult hjælper med at bremse tandstendannelse med en optimal mængde kalciumchelater i kroketten. Tør- og vådfoder kan kombineres. Tørfoderet indeholder en høj næringsstofkoncentration, kan understøtte tandsundhed og være til gavn for sundheden. Vådfoder har et naturligt højt indhold af væske, og kan derfor understøtte sunde urinveje og sund kropsvægt. Vådfoderet kan fås her: Royal Canin Yorkshire Terrier ...

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - 7,5 kg

449,00 kr. 339,90 kr.

Hos Royal Canin mener vi, at enhver hund er unik. Vi undersøger racespecifikke træk og kombinerer videnskabelig og ernæringsmæssig forskning fra vores netværk af eksperter for at skabe ernæring præcis til din hund. Breed Health Nutrition® har proteiner af høj kvalitet, unikke næringsstoffer og en specifik form, størrelse og struktur for hver hunds ansigts- og kæbestrukturer og bidemønstre. FORSKELLIGE HUNDERACER, FORSKELLIG ERNÆRING Fordi hver race har sine egne specifikke krav, tager Breed Health Nutrition fra ROYAL CANIN® højde for de ernæringsmæssige behov hos forskellige hunderacer for at understøtte det optimale helbred. Velegnet til Yorkshire Terrier over 10 måneder gammel, ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult er specielt udviklet med alle ernæringsbehov for din voksne hund i tankerne. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult bidrager til at bevare sundheden for din Yorkiens pels gennem et tilpasset indhold beriget med essentielle omega-3-fedtsyrer (EPA DHA), omega-6-fedtsyrer, hjulkroneolie og biotin. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult tilfredsstiller selv den mest kræsne hund med baggrund i en kombination af ekstraordinære smagsindtryk, som din hund ikke kan modstå! For at imødekomme enhver hunds individuelle præferencer er ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult også tilgængelig som vådfoder. God mundhygiejne er en vigtig overvejelse, når du vælger dit hundefoder. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult hjælper med at bremse tandstendannelse med en optimal mængde kalciumchelater i kroketten. Tør- og vådfoder kan kombineres. Tørfoderet indeholder en høj næringsstofkoncentration, kan understøtte tandsundhed og være til gavn for sundheden. Vådfoder har et naturligt højt indhold af væske, og kan derfor understøtte sunde urinveje og sund kropsvægt. Vådfoderet kan fås her: Royal Canin Yorkshire Terrier ...